Palvelut


Kahvila

Kahvila olutoikeuksin on mukava keidas lomapäivän tuoksinnassa. Osittain katetulla terassilla voi nauttia virvokkeita, maistuvia ruoka annoksia, makeisia, kahvia, kahvileivonnaisia ja jäätelöä.

Sauna 

Uimaranta


Alueella on Urjalan kunnan yleinen uimaranta, jossa voi viettää kauniita kesäpäiviä koko perheen kanssa. Matala pitkä ranta ja pitkä laituri. Alueella myös vuokrattavana 2 suppilautaa.

Keittokatos

Keittokatoksessa 2 erillistä astianpesupaikkaa, 2 uunia, mikrot sekä kahvinkeittimet. Tilassa on myös helppo ruokailla

Grillikatos

Yleiset tilat

Leiriytyjien käytössä on WC- ja suihkutilat, toinen keittiörakennuksen lähellä, toinen ison rantasaunan vieressä. Molempien rakennuksien yhteydessä esteetön wc sekä suihku.  Alueella on matkailuajoneuvojen jätevesien tyhjennyspiste.


Perheen pienemmille ja nuorille


Alueella lasten ulkoleikkipaikka, 2 hiekkalaatikkoa, sisäleikkipaikka ja peli huone

Ulkoilu

Ympärillä hyvät kävelymaastot, mm. Rutajärven rantaa mukaileva reitti Nuutajärvelle.
Runsaasti kävelymahdollisuuksia lähistöllä, niin sekametsissä kuin kesäisten niittyjen ja peltojen halki kulkevilla poluilla ja teillä. Hyvällä onnella voi nähdä jopa valkohäntäpeurojen kisailevan naapurin kaurapellossa tai rusakkopariskunnan loikkimassa leirialueen ohi. Myös läheisen hevostilan hevoset kaunistavat usein maalaismaisemaa.

Lentopallokenttä


Hiekkapohjainen kenttä jossa voi pelata lentopalloa tai vaikka mölkkyä. Monena vuotena järjestetty Heinäkuun lopussa pienimuotoinen rantalentopallo turnaus
Luo kotisivut ilmaiseksi!